Vilkår og betingelser

Anvendeligheden

Disse vilkår for anvendelse gælder for anvendelsen og / eller downloading af oplysninger i enhver form for Realcooldeal.dk.

Godkendelsesbrev

Hvis du ikke ønsker at acceptere disse vilkår eller ikke fuldt ud, er det ikke tilladt at besøge hjemmesiden for Realcooldeal.dk og at bruge denne hjemmeside. Hvis du bruger hjemmesiden Realcooldeal.dk du derved acceptere de nuværende betingelser for brug. Realcooldeal.dk er dog til enhver tid berettiget til at nægte dig adgang på deres site.

Ændring

Realcooldeal.dk er til enhver tid berettiget til at ændre oplysningerne på Realcooldeal.dk hjemmeside, Terms of Use og Vilkår. Realcooldeal.dk rådgiver regelmæssigt at konsultere de generelle brugerbetingelser af Realcooldeal.dk.

Formål

Realcooldeal.dk til formål at give den besøgende oplysninger om produkter i bredeste forstand. På de tilbudte produkter af Realcooldeal.dk.com vilkårene i Realcooldeal.dk er gældende. De produkter og tjenester, der tilbydes af partnere Realcooldeal.dk Partner Program i butikken af Realcooldeal.dk.com og (delvis) om websteder er vilkårene for den pågældende partner som regel også anvendelse. Ved bestilling kombinerede pakker via Realcooldeal.dk vilkårene for Realcooldeal.dk eller dens partnere tilsammen er relevant, afhængigt af den del leveret af Realcooldeal.dk eller deres partner af pakken. Realcooldeal.dk stræber efter at give korrekte oplysninger, men garanterer ikke, at oplysningerne er korrekte eller ajourførte. Selv Realcooldeal.dk har samlet oplysningerne på hjemmesiden for Realcooldeal.dk med største omhu og gør sit yderste for at holde disse oplysninger så nøjagtige som muligt, aktuelle og fuldstændige, kan ingen rettigheder udledes af disse oplysninger.

Hyperlinks

a. Hjemmesiden Realcooldeal.dk indeholder hyperlinks til hjemmeside Realcooldeal.dk dattersider. Hvis der er andre regler for brug gælder for den linkede hjemmeside for det pågældende datterselskab, da de betingelser for brug tilsidesætte de nuværende Brugsvilkår og har en ekstra effekt.

b. Realcooldeal.dk kan indeholde hyperlinks til stedet for Realcooldeal.dk partnere og andre tredjeparter. Disse links er kun til bekvemmelighed og information, når der er fastsat af brugeren. Realcooldeal.dk er ikke ansvarlig for dette websted, og det faktum, at Realcooldeal.dk indeholder disse hyperlinks betyder ikke, at det godkender indholdet af denne hjemmeside.
Ejerskab

Alle rettigheder til hjemmesiden for Realcooldeal.dk og alle oplysninger på denne hjemmeside fuldt tilhører Realcooldeal.dk, dets partnere og annoncører. Realcooldeal.dk forbeholder sig alle rettigheder. Alle oplysninger - uanset i hvilken form - er beskyttet af ophavsret, varemærke, firmanavn eller andre intellektuelle eller industrielle lov ejendomsret og til enhver tid er ejendom Realcooldeal.dk, dets partnere og annoncører. Med hensyn til sammensætningen, udseende og indhold af alle sider i Realcooldeal.dk gælder:

Copyright © Realcooldeal.dk alle rettigheder forbeholdt

Oplysninger

Realcooldeal.dk hjemmeside og de heri indeholdte oplysninger er tilvejebragt som du finde det her, uden nogen udtrykkelig eller stiltiende garanti. Erklæringer og udtalelser i udtalelserne om de sider af Realcooldeal.dk er dem af forfatteren (e) og ikke (nødvendigvis) de Realcooldeal.dk. Det er ikke tilladt oplysninger, Realcooldeal.dk hjemmeside er fremstillet til at ændre, kopiere, distribuere, oprette eller forbinde med andre en anden hjemmeside, at stille til rådighed for tredjemand eller på anden måde anvendes som angivet i denne artikel offentligt.

Licens

Realcooldeal.dk giver dig som besøgende ret til at bruge oplysningerne på hjemmesiden kun til personlige formål. Det er tilladt at blive brugt til ulovlige handlinger eller handlinger, der i henhold til disse Vilkår for brug eller lovene ikke er tilladt. Realcooldeal.dk Det er underlagt disse Vilkår for brug, er tilladt at blive brugt i det omfang det er teknisk nødvendigt at høre og gøre. Realcooldeal.dk søgbar af søgemaskiner Realcooldeal.dk information Enhver anden anvendelse er udtrykkeligt forbudt. Navnlig er det forbudt at overvåge Realcooldeal.dk eller reproducere. Dette gælder også for data og indhold til at blive låst op. Realcooldeal.dk ved og tilhørende sider Det er også forbudt Realcooldeal.dk hvorvidt eller ikke at dele - til at hente, integreret at bruge end det er tilladt at oversvømme med elektroniske meddelelser beregnet til drift på ovennævnte websted, regnekraft af serverne Realcooldeal.dk til andre formål forstyrre.

Sikkerhed

Realcooldeal.dk bestræber sig på at beskytte deres hjemmeside mod virus eller ondsindede programmer eller serveren på sin hjemmeside tilstand til den teknologiske udvikling med passende sikkerhed.

Sende meddelelser

De meddelelser, som den besøgende Realcooldeal.dk forlader og for andre at læse, har en klar og påviselig forbindelse med indholdet af Realcooldeal.dk at have og bør ikke være i strid med den offentlige orden eller sædelighed, ikke stødende eller på anden måde stødende at være ulovlig i retning tredjemand eller andres rettigheder, ingen grund til at være genstand for strafferetlige eller civile sager nogen overtrædelse og indeholder ingen vira eller andre skadelige filer. Realcooldeal.dk der på ingen måde garanterer, at tredjemand tilgængelige meddelelser holdes hemmelige. Realcooldeal.dk er berettiget til at afvise, slette eller ændre og / eller at give det. Meddelelser til de retslige myndigheder udstationeringer til enhver tid.

Ansvar

Realcooldeal.dk udelukker ethvert ansvar for direkte, indirekte og følgeskader, uanset årsag, der udspringer af eller i forbindelse med brug af hjemmesiden Realcooldeal.dk, især på grund af skader i den bredeste forstand af ordet bruger nogen produkter Realcooldeal.dk tilbyder på sin hjemmeside. Også tæt Realcooldeal.dk ethvert ansvar som følge af brug af oplysningerne på hjemmesiden for Realcooldeal.dkeller som et resultat af at få adgang til alle andre oplysninger via hyperlinks til tredjemand fra webstedet Realcooldeal.dk eller af det midlertidigt er umuligt at høre hjemmeside Realcooldeal.dk, medmindre og i det omfang skaden skyldes forsæt eller hensynsløshed Realcooldeal.dk.

Konvertering

Hvis nogen bestemmelse i disse Vilkår for brug er ugyldige, omstødelig eller på anden måde ikke kan håndhæves så denne bestemmelse anses erstattet af en gyldig, retskraftig bestemmelse, der tilnærmer den oprindelige hensigt med det tomrum, omstødelig eller ikke kan håndhæves bestemmelse som muligt. De resterende bestemmelser forblive upåvirket.

Sælge produkter

Til salg af produkter på hjemmesiden af disse gælder Realcooldeal.dk Vilkår og betingelser, der er fastsat deri. De nuværende vilkår for brug er for situationer, hvor salg af pågældende produkter, også anvendelse. Når disse Vilkår konflikter Betingelserne sejre.

Lovvalg og værneting

Alle tvister, herunder tvister anses, som på nogen måde er relateret til brugen af hjemmesiden Realcooldeal.dk som sådan af kun én part skal udelukkende reguleres af hollandsk ret og vil blive afgjort af den kompetente domstol i Groningen.

Kontakt Realcooldeal.dk/p>

Vi besvarer kun e-mails som er skrevet på tysk, engelsk og hollandsk. Hvis du sender en e-mail på et andet sprog, kan vi desværre ikke hjælpe dig.

Adresse:

Realcooldeal.dk

Native Orange Products

Kontor (ikke til returnering)
Westersingel 4
8913 CK Leeuwarden
Holland

Lagerrum
Peizerweg 97
9727 AJ Groningen
Holland

E-mailadresse: info@realcooldeal.dk

Du ka kontakte os uforpligtende via formularen til højre. Vi besvarer altid dine spørgsmål inden for 24 timer på hverdage.

Lige tilføjet din ønskeseddel:
Min ønskeseddel
Du har netop tilføjet denne vare til indkøbskurven: